LUMINI AMBIENTALE – ARHITECTURALE

Ce sunt luminile ambientale?

Conceptul de lumini ambientale presupune utilizarea unor surse controlate de lumina care sa ilumineze peretii sau alte zone ale salii de evenimente. Secretul consta in calitatea luminii, gasirea pozitiilor optime de amplasare si in alegerea combinatiilor potrivite de culoare.

Ambianta si Confort

Fie ca evidentiaza doar masa mirilor sau sunt amplasate in toata sala, luminile decorative pot transforma intr-un mod placut ambianta localului si pot crea o stare de confort pentru invitati. Ele completeaza creativ decorul existent al salii si tematica evenimentului.

O multitudine de culori

Puteti alege culori statice, combinatii de culori, sau programe automate de schimbare a culorilor. Atmosfera creata indeamna invitatii la dans si distractie. Luminile ambientale fac si ca fotografiile realizate la eveniment sa fie vii si spectaculoase!

Detalii tehnice

In functie de dimensiunea salii, pot fi montate intr 6 si 12 bucati lumini tip Par Led, 5x8W. Luminile ambientale LED nu degaja caldura, nu produc zgomot si ocupa spatiu putin. Necesita acces la o sursa de alimentare de 220V.